Informatie

Mijn fotografie is een reflectie van mijn gevoel en emotie. Vaak zoek ik daarom de extremen op ofschoon ik nog steeds denk, dat ik daar nog veel verder ik zou kunnen gaan. Bij het fotograferen van beauty of fashion is dat vaak een idealisatie van een concept of beeld, terwijl ik bij Black & White fotografie graag op zoek ga naar karakteriserende details, vormen of beweging. Er is in ieder geval nog steeds veel ruimte om te leren en te experimenteren. En dat doe ik dan ook heel erg graag.

Voor verschillende opdrachtgevers voer ik een breed scala aan opdrachten uit varierend van mode- en beautyfotografie tot zakelijke of persoonlijke portretten dan wel bruidsfotografie. Nagenoeg in alle gevallen gaat hier een persoonlijke intake aan vooraf, waarbij duidelijke afspraken worden gemaakt over resultaat en kwaliteit vastgelegd in een beknopte overeenkomst. Door een effectieve werkwijze en technische expertise kunnen resultaten snel en op groot formaat worden geleverd. Additionele diensten als visagie en styling zijn ook op verzoek beschikbaar en worden ingevuld met een vast team van specialisten. Voor een vrijblijvend gesprek of prijsopgave kunt u contact met mij opnemen.

Fotoshoots conform het TFP/TFCP principe uitsluitend in onderling overleg. Het tekenen van een modellenoverkomst is hiervoor randvoorwaardelijk.


Riccardo Kovacic
Hoofdweg 66
3067 GH  Rotterdam
Nederland
Telefoon: 0641374336
Email: info@kovacic.nl